DohanyzoBuszsoforok.hu: Több mint 1000 látogató egy nap alatt

A DohanyzoBuszsoforok.hu indulásakor küldtem egy levelet a bkvfigyelo.hu-nak, hogy megemlí­thetnék az oldalt egy posztban. Nem érkezett a levelemre válasz.

Aztán idővel történt, hogy egy buszon utazva a sofőr dohányzott, én pedig szokásomhoz hűen másnap küldtem a panaszlevelet a BKV-nak, amelyben a sofőr nem ismerte el a tettét. Nem adtam fel és végsősoron megbűntették a sofőrt, de nem ez az érdekes, hanem az, hogy ez egy bulváros sztori.

A sztorit beküldve gondoltam, hogy megjelenik a bkvfigyelőn, de azt legszebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy több mint ezer ember nézi meg a DohanyzoBuszsoforok.hu-t aznap. A hozzászólások többsége mocskológó, ami elég elszomorí­tó, de volt köztük olyan akinek őszintén tetszett az oldal és azt í­rta, hogy a jövőben használni fogja és nekem csak ez számí­t mert ez pozití­v változáshoz vezet az ügyben.

Sokaknak szemmel láthatólag szúrta a szemét az eset. A legvokálisabb “rajongóm” szerint nincs életem ami elég érdekes megállapí­tás annak fényében, hogy arra ment el az illető napja, hogy több tucat mocskolódó hozzászólást í­rjon.

Az eset kapcsán igencsak témába vág Seres Mária “Áldozat?” című í­rása. Borzasztóan tisztelem őt azrét amit tesz. A jövőben próbálok több aláí­rást gyűjteni az általa indí­tott kezdeményezésekhez. Egyelőre kicsit több, mint egy tucatot gyüjtöttem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *