WooCommerce / WordPress fejlesztot keresunk reszmunkaidos tavmunkaban

WooCommerce / WordPress fejlesztot keresunk reszmunkaidos tavmunkaban az Ultimate Hacking Keyboard webshop tovabbfejlesztesehez.

Szia! Mi vagyunk az Ultimate Gadget Laboratories Kft., egy innovativ startup, es az Ultimate Hacking Keyboard billentyuzetet fejlesztjuk, gyartjuk es ertekesitjuk. 100%-ban magyar tulajdonu ceg vagyunk es Magyarorszagon gyartjuk a billentyuzetunket.

Monda Laszloval fogsz dolgozni, aki az UGL alapitoja es vezetoje, es akkor jelen hirdetes irojakent at is terek egyes szam elso szemelyre. En magam is fejleszto vagyok, de manapsag inkabb fejlesztesi vezetokent es cegvezetokent tevekenykedek, igy egyre tobb feladatot, peldaul a webshop fejleszteset is delegalnom kell.

A webshopunk mar jol mukodik, de folyamatosan fejlesztjuk. A fejlesztesek elsosorban backend, masodsorban frontend jelleguek, reszben inkrementalis javitasok es reszben jelentosebb funkciok hozzaadasa.

Peldanak okaert, a user dashboard-ban kell egy olyan feature, amellyel a vasarlok megvaltoztathatjak a termek parametereket, amig a rendelesuk be nem sorolodik gyartasra.

Egy masik szukseges feature, hogy a webshop inkrementalis szallitasi koltseget szamoljon fel, ha egy vasarlonak fuggo rendelese van, amit meg nem szallitottunk ki, es kozben uj rendelest ad le.

Tobb, a fentiekhez hasonlo feature-re szuksegunk van, amelyekkel uzleti folyamatokat automatizalhatunk, es minimazalhatjuk az operativ teendoinket, tehat hatekonyabban mukodhetunk.

A webshopunk fejlesztesehez keresunk lehetoleg hosszu tavra kompetens fejlesztot, aki melyen ismeri a WordPress/WooCommerce API-kat, onalloan tud dolgozni, es torekszik az igenyes, karbantarthato kod irasara.

A sajat fejlesztesu pluginjaink es a hozzajuk tartozo feladatok privat GitHub repokban vannak tarolva. Nalunk nincsenek hataridok, de a tapasztalataim alapjan erdemes lenne legalabb havi 10-20 orat foglalkozni a projekttel, mert az alatt erdemben nem lehet haladni.

Ha erdekel a fenti lehetoseg, dobj egy emailt a laszlo.monda kukac ultimategadgetlabs pont com cimemre, amelyben kerlek ird le a relevans kompetenciadat, projectjeidet, rendelkezesre allo idodet es fizetesi igenyedet.

Elore is koszonom jelentkezesed!

Leave a Reply

Your email address will not be published.