Skip to content

Álom Játszótér: Így vertek át

Dióhéjban: Rendeltünk az Álom Játszótértől egy játszóteret, amelyet hiányosan teljesítettek. Konkrétan háromkiállású hinta helyett kétkiállású hintát kaptunk, homokozótetőt pedig nem kaptunk. A teljes összeget kifizettem, ők pedig megígérték, hogy visszafizetik a különbözetet, aztán kámforrá váltak. A Facebook üzenetemet válasz nélkül törölték.

És akkor kicsit részletesebben…

A feleségem játszóteret szeretett volna a gyermekeinknek, így talált rá az alomjatszoter.hu weboldalra. A Facebook oldalukon rendszeresen promotálják magukat.

A feleségem 2024. június 13-án írt nekik üzenetet, majd kérésükre átutalta a kért előleget.

Ezután június 14-én az utalás címzettjeként szereplő T. Géza felhívta a feleségemet egyeztetés végett, majd ő és kollégája kiszállították és összeszerelték udvarunkban a játszóteret. A helyszínen kifizettem a játszótér teljes árát.

Miután Géza és kollégája elmentek, a feleségem megérkezett és észrevette, hogy hiányos teljesítés történt, mert háromkiállású hinta helyett kétkiállású hintát kaptunk, homokozótetőt pedig nem kaptunk. Feleségem felhívta Gézát, aki azt mondta, hogy két héten belül visszautalják nekünk a többletet.

A visszautalás sosem történt meg, és innentől Géza semmilyen kommunikációs csatornán nem volt elérhető. A Facebook oldalukra is beírtam a hiányos teljesítés kapcsán, amely üzenetemet törölte válasz nélkül. Hab a tortán, hogy számlát se adtak.

Elérkeztünk rövid történetünk végéhez. Ki nem állhatom az ilyen eseteket, mert a Gézához hasonló gerinctelen suttyók miatt nem bíznak az emberek egymásban. Nem lett volna nagy érvágás neki, ha átutalja a különbözetet, de neki még ez az összeg is többet ér, mint a becsülete.

Mondanom sem kell, nem ajánlom az Álom Játszóteret. Sajnos alternatívát nem tudok ajánlani, de bárkit is választasz, azt javaslom, keress rá, hogy megbízható-e!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *